luni, 10 noiembrie 2008

Spectacol bun, spectatori puţini








Cei care au mers să vadă spectacolul prezentat de Teatrul "Constantin Tănase" la Castellon n-au regretat. Muzică, dans, momente vesele, şlagăre care aminteau de tinereţe, de drumuri şi speranţe, mai bine de două ore de divertisment. Deşi spectacolul a fost gratuit, doar în jur de 200 de persoane au venit în Grao să-i vadă pe Alexandru Arşinel-directorul teatrului, Cristina Stamate, Nae Lăzărescu, Vasile Muraru, Adrian Enache şi ceilalţi. Dacă nici la spectacole gratuite nu mergem, ce să mai spunem? De remarcat şi de apreciat a fost prezenţa câtorva spanioli la spectacol. Artiştii au remarcat de câteva ori pe parcursul spectacolului că nu sunt prea mulţi spectatori în sală. Poate data viitoare vom fi mai mulţi!
Fotografii: Claudiu Gherman

2 comentarii:

Anonim spunea...

intr-adevar, prea putina lume, cu toate ca "Tanase"e un teatru de revista, de divertisment, cu actori care ne-au inveselit serile de revelion ani la rand...

Sorin Simion spunea...

La întoarcerea la Bucureşti, actorul Vasile Muraru a spus: "Suntem primii muncitori care ne-am întors din Spania. Am venit să luăm cei 25.000 de euro promişi celor care se întorc"!