vineri, 28 noiembrie 2008

Unde, cine, când?



Au rămas doar câteva zeci de ore până la deschiderea secţiilor de votare, la primele alegeri uninominale pentru Parlamentul României. Urmând exemplul rubricii "Unde, cine, când?" din ziarul "România liberă" (vă mai aduceţi aminte?), să facem o recapitulare:
Unde? În Castellon, la Pavilionul "Pergola", din parcul Ribalta. Lista completă a secţiilor de votare din Spania o avem la http://www.madrid.mae.ro/index.php?lang=ro&id=31&s=73018.
Cine? Pot vota cetăţenii români cu domiciliul sau reşedinţa în Spania. Domiciliul se dovedeşte cu paşaportul românesc în care este înscrisă menţiunea "Titularul are domiciliul în Spania". Reşedinţa poate fi demonstrată prin prezentarea paşaportului sau cărţii de identitate românească, însoţite de un act doveditor privind reşedinţa, eliberat de autorităţile spaniole. Actul doveditor poate fi unul dintre următoarele: permis de rezidenţă, certificat de cetăţean comunitar, dovadă de înscriere la primărie (volante sau certificado de empadronamiento), dovada oficială a depunerii actelor pentru obţinerea certificatului comunitar.
Când? Secţiile de votare vor fi deschise duminică 30 noiembrie, de la 7:00 la 21:00, ora Spaniei.

Niciun comentariu: